BELARUS 952 RAVAN MOST

CENA 29.790€ sa PDV-ом

Traktor Belarus 952 je još jedan predstavnik univerzalnih traktora koji se proizvode u fabrici MTZ u Minsku. Univerzalnost ovog modela ne odnosi se samo na radove u poljoprivredi već se proširuje i na veoma zahtevne, u šumarstvu. U odnosu na modele serije 820, traktor 952 ima i  karakterističan dizajn koji prati blago zaobljena struktura haube, kao i zadnjih blatobrana.

Za snagu koja na priključnom vratilu dostiže 90 KS zadužen je čevorocilindrični motor zapremine 4,75 l. Nominalna snaga se postiže pri 1.800 o/min što doprinosi kontrolisanoj ekonomičnoj potrošnji goriva. Univerzalnost u radu se postiže i ugrađenim hidrauličnim sistemom koji ima maksimalnu podiznu moć na zadnjim podiznim polugama 3.800 kg. To znači da se sa traktorom može agregatirati širok spektar nošenih kao i polunošenih i vučenih mašina.

Posebna prednost ovog modela jeste sinhronizovan mehanički menjač sa 14 stepeni prenosa za kretanje u napred i 4 unazad. Brzina kretanja je u rasponu od 2,8 do 39,9 km/h. Sinhronizovan menjač korisniku obezbeđuje u odnosu na klasični mehanički veći komfor u radu s obzirom da se brzine mogu menjati u hodu, a to svakako utiče pozitivno i na potrošnju goriva.

U katalogu ispod možete pogledati detaljne tehničke karakteristike traktora.